Desembre

22/12/2011

El nombre de pensions a Catalunya es va situar en 1.591.358 el desembre

El nombre de pensions a Catalunya es va situar en 1.591.358 el desembre el que representa un increment del 1,7% respecte al mateix mes de l'any anterior, segons dades de l'Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) del Ministeri de Treball i Immigració.

Antonio Conesa
20/12/2011

L'AEMET realitza un balanç de la tardor i avença la previsió estacional per a l'hivern a Catalunya

Antonio Conesa, delegat territorial a Catalunya de l'Agència Estatal de Meterologia (AEMET) ha presentat a la seu de la Delegació del Govern a Catalunya el balanç climàtic de la tardor 2011 així com l'avenç de la previsió estacional per aquest hivern.

Rescate
15/12/2011

Un pesquer rescata al tripulant d'un vaixell que havia caigut a l'aigua a una milla de Sant Carles

El vaixell pesquer “Terres de l’Ebre” ha rescatat aquest matí de l'aigua al tripulant d'una embarcació gairebé enfonsada a una milla de Sant Carles de la Ràpita. La persona rescatada està, en principi, en bon estat de salut.

07/12/2011

S’inicien les obres de millora del Rec de Valls

El Ministeri de Medi Ambient, i Medi Rural i Marí (MARM a encarregat a la Societat Estatal d’Infraestructures Agràries S.A. (SEIASA) la realització de la 1º fase de les obres de millora del sistema de regadiu actual mitjançant un projecte que suposa una inversió de 4.740.000€. La execució de l’obra la realitzarà l’empresa pública Tragsa i s’iniciarà els pròxims dies

02/12/2011

El Govern autoritza la concessió de 29,7 milions d'euros per al finançament de la Llei de Dependència a Andalusia i Catalunya

Aquesta quantitat es destinarà al finançament del nivell acordat. En el Consell Territorial del Sistema per al'Autonomia i Atenció a la Dependència (SAAD) celebrat l'1 de juny de 2010 es va acordar el marc de cooperació interadministrativa.

02/12/2011

El Govern autoritza la subscripció de convenis de col·laboració amb Catalunya i Andalusia per a l'aplicació del Projecte Escola 2.0

El Consell de Ministres, a proposta del ministre d'Educació, Ángel Gabilondo, ha aprovat avui dos acords pels quals s'autoritza la subscripció amb la Generalitat de Catalunya i la Junta d'Andalusia de sengles convenis de col•laboració per a l'aplicació del Projecte Escola 2.0 en l'any 2011.

Discurs de la Delegada del Govern a Barcelona en la conmemoració del Dia de la Constitució
02/12/2011

Discurs de la Delegada del Govern a Barcelona en la conmemoració del Dia de la Constitució

La Delegada del Govern a Catalunya, Montserrat Garcia Llovera, ha convidat a autoritats, als representants de l’Administració General de l’Estat a Catalunya, dels cossos i forces de seguretat de l’estat, del cos consular i als agents econòmics i socials a l’acte institucional de commemoració del Dia de la Constitució.

02/12/2011

La mitjana d'afiliats a la Seguretat Social a Catalunya s'ha situat en 3.029.474

La taxa interanual de l'afiliació mitjana a la Comunitat de Catalunya va registrar el passat mes un -2,44% el que suposa una variació de -75.841 afiliats.

Valeriano Gómez destaca la lluita pels drets i llibertats dels treballadors que va portar a terme Carles Navales
01/12/2011

Valeriano Gómez destaca la lluita pels drets i llibertats dels treballadors que va portar a terme Carles Navales

El ministre de Treball i Immigració, Valeriano Gómez, ha atorgat avui dijous a Cornellà de Llobregat (Barcelona) la Medalla d'Or al Mèrit en el Treball a títol pòstum a Carles Navales Turmo, pioner de la creació del sindicat CC . OO i la seva instauració a la comarca.

01/12/2011

José Blanco signa quatre convenis per a la rehabilitació i restauració del patrimoni històric a Catalunya

S’intervindrà al Castell de Sant Ferran de Figueres, (Girona), al Museu del Suro de Palafrugell (Girona), al Convent de Sant Ramon Nonat (Sant Ramon, Lleida) i a l'antic Convent de Santa Anna d'Alcover (Tarragona). Foment destinarà més de 4,1 milions d'euros a aquestes actuacions.