El MARM inverteix més de 2.500.00 euros en obres d’emergència al litoral de Guipúscoa i Tarragona per reparar els danys dels temporals

30/12/2010

Consell de Ministres


  • A la costa guipuscoana, el MARM destinarà més de 1.300.000 euros a actuacions al Passeig Nou de Donostia-San Sebastián, a la banda peatonal entre Zarautz i Guetaria i a l’espigó d’Ondar-Beltz a Mutriki.
  • Al litoral de Tarragona, el MARM durà a terme obres per valor de 1.242.627 euros als municipis costaners de L’Ametlla de Mar, L’ Ampolla, El Perelló i Sant Carles de la Ràpita.
 
El Consell de Ministres ha donat el vistiplau a les obres d'emergència que durà a terme el Ministeri de Medi Ambient, i Medi Rural i Marí al litoral de Guipúscoa i Tarragona amb l'objectiu de reparar els danys ocasionats pels temporals. El MARM destinarà a aquestes actuacions més de 2.500.000 euros.

Guipúscoa

Les actuacions del MARM al litoral de la província de Guipúscoa per fer front als greus desperfectes provocats pels temporals del passat novembre es realitzaran al Passeig Nou de Donostia-Sant Sebastià per un import de 974.324 euros i en la banda de vianants entre Zarautz i Guetaria al terme municipal de Zarautz en què s'invertirà 334.007 euros. També es reconstruirà l'espigó de Ondara-Beltz en Mutruki amb un cost de 30.000 euros.

Tarragona

Al litoral de Tarragona, el MARM invertirà 1.242.627 euros per reparar els danys provocats pels temporals als municipis costaners de l'Ametlla de Mar, L 'Ampolla, el Perelló i Sant Carles de la Ràpita. Per tal de pal·liar els efectes d'aquests temporals s'estan realitzant obres d'aportació de sorres i la reparació d'accessos i passejos marítims per garantir la seguretat dels ciutadans.