Correos estrena les oficines de Sant Joan Despí després de les reformes

30/04/2010

Millores del servei postal


L’oficina de Correos a Sant Joan Despí tornarà dilluns vinent a la seva seu del carrer Montjuïc 11, un cop enllestides les obres de reforma.

La companyia postal pública ha invertit 367.000 euros en la rehabilitació, que ha consistit en millorar l’estat de conservació del local, reordenar els 253 m2 dispo-nibles i l’adequació de les instal·lacions als nous processos logístics i tecnològics, orientats a millorar l’accessibilitat i la qualitat dels serveis postals als ciutadans.
Les noves dependències ofereixen als clients un espai modern i alhora funcional on poder realitzar les seves operacions amb més comoditat i agilitat. Correos està convertint la seva xarxa d’oficines en centres multiservei on, a més dels serveis postals tradicionals, els ciutadans puguin fer més operacions en menys temps, des de comprar embalatges ecològics o sobres ja prefranquejats, a recarregar el mòbil, realitzar operacions bancàries amb Banc Correos , enviar Di-ners en minuts a qualsevol país del mon, o pagar els rebuts del gas, el telèfon o l’electricitat.