El Cos Nacional de Policia organitza una Jornada formativa sobre control policial a les fronteres

Inauguració de la jornada.

28/04/2010

Uns 40 agents del Cos Nacional de Policia participen des d’avui i fins el proper divendres dia 30 en la Jornada formativa sobre control policial a les fronteres organitzada per la Divisió de Formació i Perfeccionament de la Direcció General de la Policia i de la Guàrdia Civil, amb la col.laboració de la Comissaria provincial del Cos Nacional de Policia de Lleida.

La Jornada té com a objectius actualitzar els coneixements envers les competències policials en el control i vigilància de fronteres. En aquest sentit, la jornada abordarà diferents qüestions com ara la documentació de ciutadans estrangers, el tipus de fronteres exteriors, els protocols d’actuació en cas d’incompliment en els requisits d’entrada i/o sortida del territori nacional i les possibilitats d’actuació policial en fronteres aèries.

El Subdelegat del Govern de l’Estat a Lleida, José Àngel Flores, acompanyat pel Comissari Principal Cap Provincial de Policia, José Antonio Morales, han presidit l’acte d’inauguració de la Jornada.

Aquesta jornada formativa es durà a terme en els propers mesos a La Seu d’Urgell i Les.