Presentació del segon Comissari del CNP a Lleida

Presentació del segon Comissari del CNP a Lleida

11/02/2010

El Subdelegat del Govern a Lleida, José Ángel Flores, i el Comissari principal del Cos Nacional de Policia (CNP) a Lleida, José Antonio Morales, han presidit aquest matí l’acte protocolari de presentació del Segon Comissari i Cap de la Unitat de Coordinació Operativa Provincial (UCOP) de la Comissaria de Lleida, Juan Manuel Riesco.

Entre les tasques assignades al nou càrrec, Riesco coordinarà les cinc Brigades existents a la Comissaria de Lleida (Brigada provincial d’Informació, de Seguretat Ciutadana, de Policia Judicial, d’Estrangeria i Fronteres i de Policia Científica), a més a més del punt fronterer de La Seu d’Urgell i la Unitat d’Estrangeria i Documentació de la Comissaria de Les. Així mateix, Juan Manuel Riesco serà l’encarregat de la coordinació amb els restants cossos i forces de seguretat.

Riesco va ingressar en el Cos General de la Policia l’any 1973 i va tenir Barcelona com a primer destí. Posteriorment, l’any 1979, va ser destinat a Lleida on va realitzar tasques operatives a la Brigada de Policia Judicial. L’any 1987 va ser nomenat Cap del Grup de Delinqüència Especialitzada de la Policia Judicial i l’any 2004 Cap de la Brigada d’Estrangeria i Documentació de Lleida. L’any 2009, va promocionar a l’Escala Superior de la categoria de Comissari, superant el procés selectiu i aconseguint el destí de Lleida com a segon Comissari i Cap de la Unitat de Coordinació Operativa Provincial (UCOP).