Foment adjudica el projecte per a la rectificació de revolts a la N-340 i la millora de la ruta de Les Casetes d’en Muntaner

26/01/2010

Actuacions a Barcelona


El pressupost d’adjudicació puja a més de 264.000 euros
 
El Ministeri de Foment ha adjudicat a l'empresa Projecta, Estudis i Construccions, S.A. (Peyco) el contracte de consultoria i assistència tècnica per a la redacció del projecte de construcció amb estudi d'alternatives de traçat per a la rectificació de revolts en la N-340 i la millora de travessia de les  Casetes d’en Muntaner, al final municipal de Vallirana de la província de Barcelona.

El pressupost de l'adjudicació, publicada avui en el Butlletí Oficial de l'Estat, ascendeix a 264.828 euros.

Aquesta actuació té per objecte la rectificació de corbes des del punt quilomètric (p.q.) 1232+300 al p.q. 1234+000 en la N-340, i la millora de la travessia de les Casetes d’en Muntaner, del p.q. 1234+000 al p.q. 1234+500, a la província de Barcelona.
 
Característiques Tècniques:

Les característiques principals de l'obra són:

Estudi d'alternatives per a la rectificació de corbes entre Ca Julià i les Casetes d'en Muntaner en què s'haurà de comparar la construcció d'una variant de les tres corbes més tancades amb el condicionament d'aquestes corbes sobre el traçat actual.

Així mateix, aquest projecte haurà d'incloure la millora de la travessia de les Casetes d'en Muntaner fins a la glorieta d'inici de la futura variant de Vallirana per tal de donar uniformitat a les característiques de la carretera.

Secció de la carretera de tres carrils de circulació: un carril per sentit de circulació més un carril addicional per a vehicles lents i vorals de 2,50m d'amplada.

Estructures necessàries per al pas sobre rieres.

Condicionament del tram urbà.
 
MAPA EN NOTA ADJUNTA