El Subdelegat del Govern a Girona presideix la constitució de la Comissió Informativa Provincial del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL 2010)

reunion constitucion comision

13/01/2010

Avui, el Subdelegat del Govern a Girona, Sr. Francesc Francisco-Busquets, ha presidit la constitució de la Comissió Informativa del Fons Estatal per l’Ocupació i la Sostenibilitat Local.

La Comissió està formada per l’Alcaldessa de Girona, en representació de la Federació de Municipis de Catalunya; l’Alcalde de Besalú, per l’Associació Catalana de Municipis; i membres de les organitzacions patronals i sindicals: FOEG, PIMEC, CC.OO. i UGT.
 
En el transcurs de la trobada s’han estudiat les actuacions portades a terme pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL 2009) i s’ha informat dels objectius del nou "Fons Estatal per l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL 2010)" i dels primers projectes d’inversió i sol·licituds de despesa social que han estat informats favorablement per la Subdelegació del Govern de l’Estat a Girona i dels dos primers projectes autoritzats pel Ministeri de Política Territorial: un a Forallac per l’execució de distribució de planta i sectorització contra incendis de les Naus del Viver d’Empreses, amb un import de 137.773’75€; i altre a Ripoll per la construcció d’un annex al Centre de Tecnificació Esportiva, per 984.896’11€. Les dues obres donaran ocupació a 37 persones.