El Ministeri d’Habitatge adjudica les obres de reforç i remodelació de les places del Monestir de Montserrat

08/01/2010

Recuperació del patrimoni arquitectònic de Catalunya


  • El pressupost de licitació puja a 5,5 milions d’euros i l’actuació serà pagada íntegrament pel Ministeri
  • La intervenció consisteix en reforçar l’estructura i renovar instal·lacions, acabats i pavimentació de les places
El Ministeri de l'Habitatge ha anunciat la licitació de les obres de reforç estructural i de remodelació de les places del Monestir de Montserrat, en el municipi barceloní de Monistrol de Montserrat. El pressupost base de licitació ascendeix a 5,5 milions d'euros i l'actuació serà finançada íntegrament pel Ministeri.

La intervenció es circumscriu a les places exteriors del Monestir. Aquest espai exterior s'organitza en tres places a diferents cotes, comunicades entre sí i que serveixen d'avantsala a la Basílica. A sota de la plaça de Santa Maria se situa el museu de Montserrat. L'actuació prevista consisteix a reforçar l'estructura de les sales situada sota la plaça de Santa Maria, renovar les instal·lacions i dotar d'acabats i pavimentació les places.

Les obres tenen un termini d'execució previst de 38 mesos i s'inclouen en el programa d'Actuacions en Arquitectura Religiosa del Ministeri de l'Habitatge.

El Butlletí Oficial de l'Estat publica avui aquest anunci, que estableix com a data límit per a la presentació d'ofertes el 8 de febrer de 2010.