La delegada del Govern visita l’Ajuntament de Vallirana i la passarel·la de la Variant

22/01/2019


Teresa Cunillera s’ha reunit amb l’alcaldessa, Eva Martínez, i li ha traslladat el suport de la Delegació als ens municipals. Ha recordat que els Pressupostos Generals de l’Estat recullen una partida de 14,2 milions per finalitzar la Variant


La delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, ha dut a terme aquest dimarts una visita institucional a l’Ajuntament de Vallirana, on s’ha reunit amb l’alcaldessa, Eva Martínez, i ha signat el Llibre d’Honor.

La delegada ha traslladat a l’alcaldessa tot el suport de la Delegació als ens municipals, “ja que són un pilar fonamental en l’atenció a la ciutadania i suposen un element clau en la gestió diària de les necessitats dels veïns”.

Posteriorment, Teresa Cunillera ha visitat la pasarel.la que permet creuar la Variant de Vallirana, una obra impulsada i finançada pel Ministeri de Foment. La visita d’aquesta infraestructura, que connecta la zona de l’Institut Vall d'Arús amb el barri de la Llibra, s’ha fet poques setmanes després de la seva inauguració, una vegada realitzades les proves lumíniques de l’enllumenat. La construcció d’aquesta estructura que passa per damunt de la carretera forma part del projecte de la Variant. Acompanyada de l’alcaldessa, la delegada ha constatat la importància de la pasarel.la pels veïns i veïnes del municipi.

Teresa Cunillera ha recordat que els Pressupostos Generals de l’Estat recullen una partida de 14,2 milions d’euros per a finalitzar la Variant de Vallirana: “La seva aprovació és molt important per a enllestir aquesta obra, així com per dur a terme moltes altres infraestructures capitals per a Catalunya i els seus ciutadans i ciutadanes”. I ha afegit que aprovar els comptes “és bàsic per deixar enrere tants anys de retallades i poder créixer amb garanties”.