Visita institucional de la delegada del Govern a Lliçà d'Amunt

12/02/2019


Es reuneix amb l'alcalde i l'equip de govern municipal i coneix de primera mà la zona comercial de Can Montcau


La delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, ha realitzat aquest dimarts una visita institucional a Lliçà d'Amunt, en el marc de la seva ronda de visites a municipis de tot el territori català per conèixer d'aprop la seva realitat i necessitats.

La delegada ha estat rebuda per l'alcalde, Ignasi Simón, amb qui ha mantingut una trobada institucional a l'Ajuntament. Posteriorment, tots dos s'han reunit amb els regidors del consistori Jordi Juárez (Hisenda), Mariona Pedrerol (Salut), Lourdes Estefano (Urbanisme), Albert Iglesias (Cultura), Fran Sánchez (Educació), Antonio Polo (Comerç i Empresa) i Manel Busquets (Mobilitat).

Durant la trobada s'han abordat temes d'especial transcendència per al municipi, especialment en l'àmbit de les infraestructures i el comerç. La delegada del Govern a Catalunya ha tendit la seva mà “per col·laborar amb el consistori des de la lleialtat institucional”, destacant que farà tot el possible per solucionar aquelles qüestions de l'àmbit competencial i oferint tot el seu suport a la resta d'àmbits.

Teresa Cunillera també ha signat el Llibre d'Honor, destacant la seva “oferta de diàleg i treball en defensa de les necessitats de la ciutadania i dels municipis”. A més, ha reivindicat la importància dels ajuntaments a l'hora d'atendre a la ciutadania i garantir el seu benestar, i ha traslladat l'oferta de diàleg i col·laboració del Govern de l'Estat al que representa.

Abans de la seva visita a l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt, la delegada del Govern a Catalunya s'ha desplaçat al centre comercial del municipi, Can Montcau, on ha comprovat la importància i potencialitat que té aquest punt estratègic a Catalunya.