El Govern autoritza el modificat del contracte de les obres de l'enllaç de Castellbisbal

El Govern autoritza el modificat del contracte de les obres de l'enllaç de Castellbisbal

21/12/2018


Les obres consisteixen en l'execució d'un nou enllaç que permetrà els moviments A-2 (des de Lleida) cap a AP-7/B-30 (sentit Girona) i inversos AP-7/B-30 (des de Girona) cap a A-2 (sentit Lleida).


El Consell de Ministres ha autoritzat, en la seva reunió d'aquest divendres, el modificat nº3 del contracte d'obres “Enllaç entre l'autovia del Baix Llobregat i l'autopista AP-7 en Castellbisbal” a la província de Barcelona, en virtut de la legislació de contractes.

Actualment, en aquest punt no existeix la possibilitat de circular entre l'autovia A-2 i l'autopista AP-7/B-30. Les obres consisteixen en l'execució d'un nou enllaç que permetrà els moviments A-2 (des de Lleida) cap a AP-7/B-30 (sentit Girona) i inversos AP-7/B-30 (des de Girona) cap a A-2 (sentit Lleida).

Suposarà un estalvi de més de 12 km de recorregut pel viari del Baix Llobregat per als vehicles que procedeixen o volen prendre l'A-2 sentit Lleida i necessiten circunvalar Barcelona per la B-30.

Aquesta autorització del Consell de Ministres permetrà que aquestes obres prenguin un ritme d'execució adequat en els propers mesos.