La Delegada del Govern lliura els Premis Catalunya Empresa Flexible a Unipresalud, Dallant i Casamitjana Mobles

07/03/2013

La Delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, lliurarà els guardons de la VII Edició del Premi Catalunya Empresa Flexible demà, 8 de març, a les 12:00 hores, a la seu del Centre Nacional de Condicions de Treball. Els Premis, que s'emmarquen en la XI Campanya cap un Equilibri de la Vida Professional i Personal, distingeixen les empreses que tenen les millors polítiques de flexibilitat i conciliació i que són eines clau per a la competitivitat.

 

Unipresalud, Dallant i Casamitjana Mobles han estat les empreses guardonades amb aquest premi, en les categories de gran, mitjana i petita empresa, respectivament. Xavier Tobajas Bru, director general d'Unipresalud, serà l'encarregat de recollir el premi de mans de la Delegada del Govern a Catalunya. De la mateixa manera, rebran el guardó, en representació de les seves empreses, Alejandro Pérez, gerent de Dallant, i Carme Marcet, adjunta de Direcció i responsable de RSE de Casamitjana Mobles.


Els Premis Catalunya Empresa Flexible, organitzats per Comunicación de Valor Añadido (CVA), compten amb el suport de ManpowerGroup, Lanxess Holding Hispania, així com de diversos mitjans de comunicació.


Dia: Divendres, 8 de març 2013
Hora: 12:00 h
Lloc: C/ Dulcet 2-10 (Centre Nacional de Condicions de Treball)

 

Convocatòria