Juny

29/06/2011

Foment reafirma el seu compromís amb la rehabilitació del Mercat central de Tarragona

El Ministeri ja va concedir una subvenció de 500.000 euros el 2010 i els Pressupostos Generals de l'Estat per a 2011 inclouen 1,4 milions d'euros com a primeres aportacions del finançament estatal que podrà arribar als 8 milions d'euros.

El General de División Luis Iglesias Martínez toma posesión del Mando de la Guardia Civil en Cataluña
28/06/2011

El General de Divisió Luis Iglesias Martínez pren possessió del Comandament de la Guàrdia Civil a Catalunya

El General de Divisió de la Guàrdia Civil, Luis Iglesias Martínez, ha pres possessió del comanament de la Guàrdia Civil a Catalunya, en un acte que ha tigut lloc aquest matí a la caserna de la Guàrdia Civil de Sant Andreu de la Barca (Barcelona).

28/06/2011

El número de pensions a Catalunya es va situar en 1.576.740 al juny

El número de pensions a Catalunya es va situar en 1.576.740 al juny el que representa un increment de l’1,8% respecte al mateix mes de l’any anterior, segons dades de l’Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) del Ministeri de Treball i Immigració.

21/06/2011

Tota l'energia consumida per Acuamed el 2011-2012 procedirà de fonts d'energia renovables

El consell d'administració de la societat estatal Aigües de les Conques Mediterrànies, Acuamed, ha adjudicat el contracte de subministrament d'energia elèctrica les seves instal.lacions durant el segon semestre de 2011 i primer de 2012 a Acciona Green Energy Developments.

17/06/2011

Foment destina 22 milions d'euros a actuacions de conservació en diverses carreteres de la província de Barcelona

El Consell de Ministres, a proposta del titular de Foment, José Blanco, ha autoritzat en la reunió d'avui l'execució de diverses operacions de conservació i explotació en diverses carreteres de la província de Barcelona.

21/06/2011

El número mig d’afiliats estrangers a la Seguretat Social a Catalunya es va situar en 406.122

El número mig d’afiliats estrangers a la Seguretat Social a Catalunya va arribar als 406.122 al maig de 2011, el que suposa un decreixement interanual del -2,66%. A tota Espanya, la mitjana d’afiliats estrangers es va situar en 1.843.344.

web
20/06/2011

Presentació a Tarragona de la Campanya de Seguretat per a la Nàutica d'Esbarjo 2011

A càrrec del Subdelegat del Govern a Tarragona, Ramon Inglés, i el Capità Marítim del Ministeri de Foment a Tarragona, Fernando Collado. La principal novetat d'aquesta campanya d'estiu és l'ús preferent de les noves tecnologies

web
20/06/2011

L'AEMET realitza un balanç de la primeravera i avença la previsió estacional per a l'estiu a Catalunya

Antonio Conesa, delegado territorial en Catalunya de la Agencia Estatal de Meterología (AEMET) ha presentado en la sede de la Delegación del Gobierno en Catalunya el balance climático de la primavera 2011 así como el avance de la previsión estacional para este verano.

21/06/2011

El MARM adjudica per més de 300.000 euros les obres de millora del camí de Ronda de Punta Cap Roig, al Perelló (Tarragona)

L'objecte del projecte és actuar sobre camí de ronda o Ligallo de Cordel de Mar, recuperar i condicionar espais verds amb zones de jocs infantils i berenadors. Així com, la instal.lació d'unmirador d'estructura de fusta

punta mayor
17/06/2011

Foment presenta a Barcelona la Campanya de Seguretat per a la Nàutica d’Esbarjo 2011

El secretari d'Estat de Transports, Isaías Táboas, i la directora General de la Marina Mercant, Isabel Durántez Gil, han presentat aquest matí a Barcelona la nova Campanya de Seguretat en la Nàutica d'Esbarjo-Estiu 2011, centrada especialment en la difusió, mitjançant les noves tecnologies, de consells per millorar la seguretat en les activitats nàutiques.

15/06/2011

Mario Bedera presideix el lliurament dels Premis Marta Mata 2010 a la qualitat educativa

El secretari d'Estat d'Educació i Formació Professional, Mario Bedera, ha presidit avui a Madrid la cerimònia de lliurament dels premis Marta Mata a la qualitat dels centres educatius corresponents a la convocatòria 2010. Els 8 centres guanyadors rebran en conjunt 147.000 euros.

15/06/2011

El MARM subvenciona un projecte per al manteniment de l'activitat d'incubadores - vivers de les empreses rurals amb noves fórmules de cooperació

El Ministeri de Medi Ambient, i Medi Rural i Marí, a través de la Direcció General de Desenvolupament Sostenible del Medi Rural, ha posat en marxa el Projecte de Cooperació Interterritorial i transnacional "Incubadores-Vivers d'empreses rurals", l'objectiu principal és identificar i dinamitzar emprenedors que puguin desenvolupar productes rurals locals en incubadores-vivers d'empreses rurals.

compareixença
10/06/2011

Campanya divulgativa de la Tresoreria de la Seguretat Social i les associacions dels treballadors autònoms sobre la nova prestació per cessament d’activitat i sobre l’opció de bases de cotització.

La Tresoreria General de la Seguretat Social i les associacions de Treballadors Autònoms (ATA, CTAC i UPTA) van signar el passat febrer un protocol de col·laboració per a la divulgació conjunta de diverses qüestions importants pel col·lectiu, dins de les quals té una especial rellevància la nova prestació per cessament d’activitat.

10/06/2011

Finalitzades les obres de millora dels Camins Naturals del Riu Segre i del Port de Vielha, a Lleida

Després de la finalització de les obres de millora i manteniment realitzades en el seu recorregut, el Ministeri de Medi Ambient, i Medi Rural i Marí ha posat de nou en servei el Camí Natural del riu Segre i Pantà d'Utxesa, i el Camí Natural del port de Vielha, ambdós a la província de Lleida, amb una inversió total de 148.082 euros.

09/06/2011

Garmendia subratlla la "vocació internacional" i "excel· lència científica"del Centre de Recerca en Agrigenòmica

La ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, ha inaugurat avui a Barcelona el nou edifici del Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG), el que suposa la integració física en un sol espai de tots els grups de recerca de les institucions públiques que componen aquest centre.

presentacio
09/06/2011

El túnel de la variant N-260, al seu pas per Gerri de la Sal, tindrà màxima seguretat

El projecte de condicionament de la carretera N-260 de l’Eix Pirinenc, tram Gerri de la Sal, contempla que el túnel de gairebé un quilòmetre oferirà la màxima seguretat a l’hora de travessar terrenys geotècnicament complicats ja que les seccions estaran totalment reforçades, hi haurà trams amb contravoltes, de segments gairebé circulars i el túnel estarà revestit completament de formigó.

07/06/2011

Foment inverteix un milió d'euros en la rehabilitació de la capella de la Mare de Déu del Roser del convent de Sant Domènec

El Ministeri de Foment, a través de la Secretaria d'Estat d'Habitatge i Actuacions Urbanes, ha tret a licitació les obres de rehabilitació i condicionament de la capella de la Mare de Déu del Roser del convent de Sant Domènec, a Girona.

blanco i recorder signen
07/06/2011

Blanco signa el protocol per a impulsar les terminals logístiques intermodals a Catalunya

* Permetrà el desenvolupament de les 4 terminals que contempla el Pla en aquesta comunitat. Aquestes terminals es conceben com a centres logístics amb capacitat de generar valor afegit al transport, amb especial atenció als accessos viaris i ferroviaris, així com al seu disseny interior.

06/06/2011

Foment aprova l'expedient d'informació pública de la variant de Riudecols (Tarragona) de la N-420

El Ministeri de Foment ha aprovat l'expedient d'informació pública del projecte de traçat de la variant de Riudecols de la N-420, a la província de Tarragona, segons va publicar el Butlletí Oficial de l'Estat el passat dissabte.

petards
02/06/2011

Prop de mil punts de venda de pirotècnia a Catalunya

Un total de 946 establiments, entre casetes i locals, vendran artificis pirotècnics durant les properes revetlles. La majoria, 644, es concentren a Barcelona i la seva província. A ells se sumaran per primera vegada aquells establiments comercials que, d'acord amb el nou Reglament, hagin comunicat a la Intervenció d'Armes i Explosius de la Guàrdia Civil, el seu desig de expendre petards de la categoria 1, exclusivament els d’ús permès a l’interior d’edificis.

02/06/2011

La mitjana d'afiliats a la Seguretat Social a Catalunya es va situar en 3.096.850

La taxa interanual de l'afiliació mitjana a la Comunitat de Catalunya va registrar el passat mes un -1,09% el que suposa una variació de -34.100 afiliats.

Teresa Ribera
01/06/2011

Teresa Ribera assenyala que els mercats de carboni poden promoure inversió i transferència de tecnologies

La secretària d'Estat de Canvi Climàtic, Teresa Ribera, ha destacat, en la inauguració de la Carbon Expo a Barcelona, ​​que els mercats de carboni poden promoure fluxos d'inversió i transferències de tecnologies que permetin als països en desenvolupament sumar-se als esforços en la lluita contra el canvi climàtic.