La Seu inaugura la rehabilitació de la Capella Immaculada del Centre Cultural Les Monges

parlaments

26/02/2011

  • Generalitat, Estat, Ajuntament de La Seu i Diputació col.laboren econòmicament en la posada en marxa d’aquest nou espai
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, i el Subdelegat del Govern a Lleida, José Ángel Flores, entre d’altres autoritats, han presidit aquest matí l’acte d’inauguració de les obres de rehabilitació dutes a terme en els darrers anys a la Sala de la Capella Immaculada del Centre Cultural Les Monges de la capital de l’Alt Urgell.
 
La rehabilitació ha costat un total de 775.000 euros en el finançament dels quals hi ha participat l’administració de l’Estat,  l’administració autonòmica, l’Ajuntament de La Seu i la Diputació provincial. L’aportació de l’Estat puja 200.000 euros a càrrec dels Plans i Programes per a la Conservació del Patrimoni Arquitectònic i Històric dels Ministeris de Foment, Cultura i Medi Ambient, mentre que la resta ha estat aportat per la Generalitat i l’Ajuntament de La Seu i en menor mesura per la Diputació.
 
En aquest sentit, el Subdelegat del Govern, José Ángel Flores,, ha destacat en la seva intervenció que “la col.laboració institucional ha permès un cop més poder tirar endavant un projecte de caire cultural de recuperació del patrimoni històric amb les aportacions de totes les administracions amb la finalitat última que en gaudeixi el conjunt de ciutadans”.
 
Tant el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recorder, com l’alcalde de La Seu, Albert Batalla, han destacat també el fet que “la suma d’esforços i la suma institucional permeti posar al servei de la ciutat un nou espai de participació adreçat a la col.lectivitat”.
 
A l’acte hi ha assistit també regidors i regidores de l’Ajuntament de La Seu, representants del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, alcaldes de la zona i representants dels col.lectius socio-culturals del Centre Cultural Les Monges.