L’Estat ha atorgat crèdits per valor de 30 milions d’euros al Parc Tecnològic de Lleida

placa

23/02/2011

 

Àngel Ros, alcalde de Lleida i José Angel Flores, Subdelegat del Govern a Lleida, acompanyat del vice-president del Parc i d’altres autoritats, han inaugurat avui el CeDiCo del Parc Científic Tecnològic i Agroalimentari de Lleida (PCiTAL) en el que ha col·laborat el Ministeri de Ciència i Innovació.
 
Durant la seva intervenció, José Angel Flores ha dit que, des de l’any 2005 que la Paeria i la Universitat de Lleida, impulsen el Parc Tecnològic, el Govern de l’Estat, recolza les seves accions i la seva tasca com a centre de referència en el sector agroalimentari i perquè el considera un ens vital pel futur de Lleida. Per això, ha volgut estar presents en la major part d’activitats i esdeveniments que ha organitzat el Parc i donat suport a les diferents inversions en edificacions, rehabilitacions, infraestructures i projectes del Parc, a través dels ministeris d’Indústria, Turisme i Comerç i Ciència i Tecnologia.
 
En aquest sentit cal destacar les aportacions del Govern de l’Estat, a través de crèdits a retornar, per un total de 30 milions d’euros, CINC MIL MILIONS DE PESSETES, des de la seva posta en marxa fins ara. Aquests crèdits s’han concedit d’acord amb els Plans Avança i del d’Infraestructures (R+D+I), destinats a sufragar una part del pressupost de les estructures dels edificis H de Gardeny, per col·laborar en l’edificació del major Centre de Processament de Dades de Catalunya (CpD), inaugurat a primers d’aquest mes de febrer, aquí al costat i també per contribuir a la posta en marxa d’aquest Centre de Difusió del Coneixement (CEDICO).
 
Finalment, el Subdelegat del Govern ha mostrat la seva satisfacció per la contribució de l’Estat a fer realitat aquest Centre de Difusió del Coneixement (CeDiCo) que venen a sumar-se a les diferents tasques que realitzen el miler de treballadors, titulats, tècnics i investigadors en la cinquantena d’empreses que formen part d’aquest Parc Científic i Tecnològic i Agroalimentari de Lleida.