Jornada d’Estrangeria per actualitzar informació sobre processos administratius

Jornada d’Estrangeria per actualitzar informació sobre processos administratius

21/10/2010

El Subdelegat del Govern, José Angel Flores, i la Regidora de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Lleida, Neus Brocal, han presidit aquest matí l’acte de presentació de la Jornada d’Estrangeria de caire formatiu organitzada per la Subdelegació del Govern amb l’objectiu d’actualitzar la informació relativa als processos administratius en aplicació de la normativa vigent en matèria d’estrangeria, així com crear una línea de col.laboració i diàleg entre les administracions i els col.lectius implicats en els processos d’estrangeria.

La Jornada, que s’ha dut a terme al Casal de la Dona de Lleida i que es tornarà a fer el proper dia 28 d’octubre, ha comptat en aquesta primera sessió amb la participació d’una trentena de professionals adscrits a serveis d’informació i atenció d’associacions i col.lectius d’immigrants, ONGs, i de l’administració pública.

Les xerrades informatiaves s’han centrat en “Eines Bàsiques d’Informació sobre els processos d’estrangeria” (que ha impartit l’Assessora de la Subdelegació del Govern, Rosa M. Giralt), “Reagrupament familiar i arrelament. Matèria sancionadora” (que ha impartit la Cap de l’Oficina d’Estrangeria a Lleida, Rosa Rosinach) i “Assessorament i acompanyament de les dones immigrants” (ha anat a càrrec de la Cap de la Unitat contra la Violència sobre la Dona de la Subdelegació, Marga Cansino).