El MARM signa un conveni per a la modernització dels regadius de Raimat (Lleida)

06/10/2010

A través de SEIASA del Nord-est


L'import de les actuacions és de 3,1 milions d'euros.

El Ministeri de Medi ambient i Medi Rural i Marí, a través de SEIASA del Nord-est, la Conselleria d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya i la Comunitat de regants de Raimat (Lleida), han subscrit un conveni de col·laboració per a la modernització dels regadius de la seva zona regable.

Les actuacions per a la construcció i explotació de les obres de modernització i consolidació dels regadius de la Comunitat de regants de Raimat, compten amb un pressupost de 3.120.000 euros i afecten a 1.359 hectàrees de la seva zona regable. El MARM, a través de la Societat Estatal d'Infraestructures Agràries del Nord-est, finança el 50% del projecte i el 50% restant es completa amb les aportacions respectives de la Generalitat de Catalunya, des de la Conselleria d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, i de la Comunitat de regants de Raimat.

El Ministeri de Medi ambient i Medi Rural i Marí, a través de SEIASA del Nord-est, ha invertit a la comunitat autònoma de Catalunya, des de 2004, 104 milions d'euros. Així mateix existeix una inversió prevista de 38,8 milions d'euros per a set obres de proper inici en aquesta comunitat autònoma. D'altra banda hi ha 18 actuacions amb conveni pendent de firma, que suposaran una inversió a Catalunya de 152,9 milions d'euros.