El Ministeri de L'Habitatge treu a concurs obres per valor de 900.000 euros per recuperar el patrimoni català

19/08/2010

Inversions del Govern d'Espanya a Catalunya


El BOE anuncia avui la licitació dels treballs de rehabilitació del Celler Coperatiu, a Sant Cugat del Vallès, i l'adequació de la Sala Polivalent i urbanització de l'entorn en Els Plans D’Hostoles

El Ministeri de L'Habitatge acaba de licitar dues obres per valor de més de 900.000 euros per recuperar el patrimoni de Catalunya. El Butlletí Oficial de l'Estat publica avui dijous l'anunci de licitació de les obres de rehabilitació del Celler Cooperatiu, a Sant Cugat del Vallès (Barcelona), així com dels treballs d'adequació de la Sala Polivant i urbanització de l'entorn a Els Plans D’Hostoles (Girona).

L'actuació al Celler Cooperatiu planteja la recuperació de l'estructura i la conversió en centre cultural d'aquest edifici d'estil Art Nouveau tardà projectat per l'arquitecte César Martinell i Brunet. El pressupost base de licitació ascendeix a 594.993 euros que seran finançats pel Ministeri de L'Habitatge. La durada estimada de les obres és de 12 mesos.

El projecte d’Els Plans D’Hostoles preveu la instal·lació d'un sistema de climatització i urbanització de l'entorn del local polivalent. Aquest equipament municipal albergarà les activitats socioculturals de la localitat, afavorint la difusió cultural i fomentant la cohesió social. Les obres tindran un cost estimat de 305.172 euros, aportats pel Ministeri de L'Habitatge, i una durada prevista de 5 mesos.

Per a ambdues actuacions s'estableix el 17 de setembre com data límit per a la presentació d'ofertes.