El MARM i la Generalitat de Catalunya col·laboraran per millorar i recuperar les infraestructures viàries rurals

09/08/2010

A través d'un Conveni publicat avui al BOE


El MARM es compromet a finançar aquestes actuacions amb un màxim de set milions d'euros, corresponents a l'exercici pressupostari de 2010, mentre que la Generalitat de Catalunya realitzarà una inversió de dos milions d'euros.

Segons publica avui el BOE, el Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, i la Generalitat de Catalunya, col·laboraran per millorar i recuperar les infraestructures viàries rurals necessàries per facilitar l'accés a les explotacions, així com la comunicació i unió entre els municipis rurals i les comarques.

Per fer-ho, el MARM es compromet a finançar aquestes actuacions amb un màxim de set milions d'euros, corresponents a l'exercici pressupostari de 2010, mentre que la Generalitat de Catalunya realitzarà una inversió de dos milions d'euros, que s'aportaran al llarg dels exercicis 2010 i 2011.

Entre les actuacions que es realitzaran cal destacar la millora del camí de Baen als Castells, entre els municipis de Baix Pallars i els Valls D’Aguilar (Pallars Sobirà), i el condicionament i millora del camí del Pujol a Sant Quintí, i del camí del Clot, a les localitats de Montclar, l’Espunyola i Avià (Berguedà).

Així mateix, es procedirà al condicionament i millora de diversos camins situats als municipis de Malla i Muntanyola (Osona), en Castellar de la Ribera (Solsonès), a Sant Boi del Lluçanes, Sobremont i Santa Cecília, i el camí dels Minis i la Cooperativa de Serós (Urgell), entre altres.

D'altra banda, cal assenyalar que l'aquest Conveni de col·laboració assortirà efectes fins al 31 de desembre de 2011, encara que podrà prorrogar-se mitjançant la subscripció de l'oportú acord de pròrroga, que haurà de formalitzar-se abans que expiri el termini de durada del mateix.

Per a més informació:
http://www.boe.es/boe/dias/2010/08/09/pdfs/BOE-A-2010-12832.pdf